Nyugdíjfolyósító Eger - ügyfélfogadás

A nyugdíjas évek biztonságát és kényelmét sokan az állami nyugdíjfolyósításra alapozzák.

A nyugdíjfolyósító Eger intézménye az országos nyugdíjrendszer részeként működik, és fő feladata a nyugdíjak és egyéb nyugdíjszerű ellátások folyósítása. Az egri nyugdíjfolyósító központi szerepet játszik a régió nyugdíjasainak életében, hiszen itt történik a nyugdíjigények elbírálása és a folyósítási ütemterv kidolgozása.

Heves vármegyében, az nyugdíjfolyósító Eger ügyfélfogadás rendje különös jelentőséggel bír azok számára, akik személyesen szeretnék intézni nyugdíjügyeiket. Az ügyfélfogadási időszakok rendszerint hétfőtől péntekig tartanak, de érdemes előre tájékozódni a pontos nyitvatartásról, mivel az ünnepnapok és egyéb kivételes események befolyásolhatják az ügyfélfogadást.Ügyfélfogadás nyitvatartása:

  • Hétfő: 8:00 - 15:00
  • Kedd: 8:00 - 15:00
  • Szerda: 8:00 - 16:00
  • Csütörtök: 8:00 - 12:00
  • Péntek: 8:00 - 12:00

Ügyfélszolgálat vezetője: Dr. Dajkó Péter

Az ügyfélfogadási időszak alatt az ügyfelek személyesen is intézhetik nyugdíjkérelmeiket, információkat kérhetnek a folyósítással kapcsolatban, illetve segítséget kaphatnak a különböző űrlapok kitöltésében.Egri nyugdíjfolyósító elérhetősége:


Cím: 3300 Eger, Deák Ferenc utca 11-13.
Telefonszám: +36 36 510 100Az egri nyugdíjfolyósító igazgatóság könnyen megközelíthető helyen található, így az idősek számára is kényelmesen elérhető. Az ügyintézés gördülékenyebbé tétele érdekében ajánlott előzetesen időpontot foglalni, amely telefonon vagy online is lehetséges.