Putto nyeremény táblázat 2024 – ennyit nyerhetsz

A Puttó egy népszerű és izgalmas szerencsejáték Magyarországon, amely ötpercenkénti sorsolásokkal kínál lehetőséget a nyereményre.

A Puttó egy népszerű és izgalmas szerencsejáték Magyarországon, amely ötpercenkénti sorsolásokkal kínál lehetőséget a nyereményre. Ha szereted a gyors tempójú játékokat és a nyerési esélyek kihasználását, a Puttó lehet a te játékod. Nézzük meg részletesen, hogyan működik és milyen nyereményekre számíthatsz 2024-ben!A Puttó játékmenete

A Puttó játékban két mező található a számtáblákon:

  • Az „A” mezőn 20 számból 8-at kell megjelölni.
  • A „B” mezőn 4 számból 1-et kell kiválasztani.

Ahhoz, hogy nyerj az ötpercenkénti sorsoláson, a 9 megjátszott számod közül legalább 5-nek meg kell egyeznie a megfelelő mezőben sorsolt nyerőszámokkal.

Nyerési feltételek és nyeremények

Pénznyereményre akkor számíthatsz, ha:

  1. Az „A” mezőben megjelölt számok közül legalább 4 egyezik a kisorsolt számok valamelyikével, és a „B” mezőben megjelölt számod is azonos a kisorsolt „B” számmal (4+1 találat).
  2. Az „A” mezőben a megjelölt számok közül legalább 5 szám egyezik a kisorsolt számok valamelyikével.

Játéklehetőségek

A Puttót játszhatod:

  • Saját számokkal, amelyeket te választasz ki.
  • Gépi formában, ahol a számokat véletlenszerűen választják ki számodra.

Nyeremény táblázat 2024

A Puttóban a nyeremény összege nem függ a nyertesek számától, csak a tét nagyságától, mivel az egyes találatokhoz tartozó nyereményszorzók nem változnak. Az alábbi táblázatban megtekintheted a különböző találati kategóriákhoz tartozó nyereményszorzókat:

Találatok száma Nyereményszorzó
8+1 találat 10 000x
8 találat 1 000x
7+1 találat 500x
7 találat 100x
6+1 találat 50x
6 találat 10x
5+1 találat 5x
5 találat 2x
4+1 találat 1x

Ezek a szorzók a megjátszott tétre vonatkoznak, így például egy 100 forintos tét esetén a 8+1 találat 1 000 000 forintot ér.