Hogy kell nézni a joker számokat? - minden tudnivaló itt

A Joker egy különleges kiegészítő játék, amelyet több népszerű lottójáték mellé is játszhatunk.

A Joker egy különleges kiegészítő játék, amelyet több népszerű lottójáték (Ötöslottó, Hatoslottó, Skandináv lottó, Kenó, Luxor és Eurojackpot) mellé is játszhatunk. Önállóan nem játszható, de nagyszerűen kiegészíti a lottózás élményét, és növeli a nyerési esélyeket.Hogyan működik a Joker?

A Joker játékban 6 számot kell kiválasztanunk. Az eltalált számok mennyisége határozza meg a nyeremény összegét. Minél több számot sikerül eltalálnunk a hetente kisorsolt nyerőszámokból, annál nagyobb összeget nyerhetünk. Azonban van egy különleges csavar a játékban: a számokat jobbról balra haladva, azaz visszafelé olvasva kell eltalálnunk.

A legkisebb nyereményt már 2 találattal elérhetjük, de minél több számot találunk el helyesen, annál magasabb lesz a nyereményünk. A nyeremények az alábbiak szerint alakulnak:

  • 2 találat: a legkisebb nyeremény.
  • 3 találat: nagyobb nyeremény.
  • 4 találat: még nagyobb nyeremény.
  • 5 találat: jelentős nyeremény.
  • 6 találat: telitalálat, a főnyeremény.

A főnyeremény összege hétről-hétre változik attól függően, hogy hányan játszottak és hányan találták el a számokat. Érdemes megjegyezni, hogy míg a főnyeremény változik, a kisebb találatok nyereményei fixek, tehát minden héten ugyanakkora összeget nyerhetünk 2, 3, 4 vagy 5 találattal.