AMTS 2024

A 2024-es fődíj, az Audi A5 Cabrio, gyárilag S-line kiegészítőkkel van felszerelve, és számos sportos alkatrésszel, állítható futóművel, vadonatúj felnikkel.

Az AMTS szakemberei korábban már számos exkluzív járművet varázsoltak egyedivé, köztük VW EOS kabriót, Volkswagen Sciroccót, BMW Z4 Roadstert, két Audi TT-t, egy Ford Mustang Coupé-t, egy Porsche Boxster S-t, egy Mini Cooper Coupé-t, egy Mazda MX-5 NC roadstert és egy SEAT Leon FR ST-t.

AMTS 2024 nyereményautó

A 2024-es fődíj, az Audi A5 Cabrio, gyárilag S-line kiegészítőkkel van felszerelve, és számos sportos alkatrésszel, állítható futóművel, vadonatúj felnikkel, teljesen megújult multimédia rendszerrel és újrabőrözött utastérrel gazdagodott. A jármű tolatókamerával és sportkipufogóval is rendelkezik, valamint egyedi, jádezöld színű fóliázással kerül kiegészítésre. A szervezők szerint az autó átalakítása teljesen legális, így a műszaki vizsgán is megfelel.

Az AMTS 2024 rendezvényén bárki megnyerheti ezt a sportautót, aki felnőtt, családi vagy VIP belépőt vásárol a március 22-24. között megrendezésre kerülő eseményre. Az AMTS minden korábbinál nagyobb lesz, összesen hét pavilont töltve meg autókkal, amelyek 15 országból érkeznek Budapestre. A rendezvényen motoros és offroad pályák, drift bemutatók, valamint az autós háttéripar kiállítása is helyet kap, ahol 50 gyártóval lehet majd találkozni.


Rólunk

Anyasági támogatásra jogosult a kismama, az örökbefogadó szülő valamint a gyám is. A várandósság alatt sok mindenre fel kell készülnie.