Általános Szerződési Feltételek

I. Alap információk
A weboldal működését, valamint a weboldal üzemeltetője és a weboldal látogatója között, a felhasználás során keletkező kötelezettségeket és jogokat az alábbi felhasználási feltételek határozzák meg.
Észrevétel, panasz esetén írhat a weboldal üzemeltetőjének.
A weboldal használatával a látogató elfogadja a felhasználási feltételeket, valamint az adatkezelési irányelveket a weboldalra vonatkozóan. Amennyiben a látogató nem ért egyet a dokumentumokban leírtakkal, ne használja a weboldalt, illetve mielőbb hagyja el azt.
A weboldal látogatója és felhasználója tudomásul veszi, hogy az üzemeltető jogosult módosítani a felhasználási feltételeket, valamint az adatkezelési irányelveket a felhasználó értesítése nélkül, a weboldal hatékonyságának növelése, valamint az aktuális törvények betartása érdekében.
A dokumentum változásainak követése a felhasználó felelőssége.


II. Szolgáltatás bemutatása
A weboldal egy olyan weboldal amely híreket, tényeket, videókat, fotókat, kvízeket közöl olvasói számára. A szolgáltatás célja a látogatók szórakoztatása, friss hírekkel történő ellátása.


III. Felhasználásának feltételek, felelősségek
A látogató tudomásul veszi, hogy a weboldalt kizárólag saját felelősségére használja. A használatból eredő károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.
A látogató nem lehet semmilyen befolyással a weboldal működésére és annak megjelenésére, tartalmára. Nem avatkozhat be a weboldal rendszerének, tárhelyének és a weboldal üzemeléséhez kapcsolódó hálózat működésébe. Ezen módosításra és szándékos károkozásra irányuló kísérletek jogi következményeket vonnak maguk után.
A weboldal látogatása többlet internet költségekkel járhat. Ennek fényében használat előtt mindig tájékozódjon az aktuális díjszabásról szolgáltatójánál.
Az üzemeltető nem vállal felelősséget a weboldalon megjelent információk hitelessége és az azokból elszenvedett károk tekintetében.
Az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy szolgáltatását, a weboldal elérését megtagadja bármely látogató felé.
Az üzemeltető nem garantálja a weboldal zavartalan működését, valamint a weboldalon található bejegyzések, fájlok, harmadik oldalra mutató linkek vírus és hibamentességét.
A harmadik oldalra mutató hivatkozások nem állnak az üzemeltető ellenőrzése alatt, így az azokra történő navigálásért, valamint az ott történt esetleges károkért, visszaélésekért, adatlopásért az üzemeltető nem vonható felelősségre.
A weboldalon megjelenő hirdetések, ajánlatok tartalmáért és az abból adódó esetleges károkért az üzemeltető nem vállal felelősséget.


Tárhely szolgáltató:
Tárhelyszolgáltató adatai:
RackForest Kft
1132 Budapest, Victor Hugo utca 18-22. 3. em. 3008. a.
Adószám: 14671858-2-41
Bankszámlaszám: HU04 10400968-50514955-49501007
EU adószám: HU14671858
E-mail: info@rackforest.hu
Internet: www.rackforest.hu
Cégjegyzékszám: 01-09-914549


Rólunk

Anyasági támogatásra jogosult a kismama, az örökbefogadó szülő valamint a gyám is. A várandósság alatt sok mindenre fel kell készülnie.